Fremkald digital billeder

Har du også skiftet det gamle kamera ud med et nyt digital kamera, så har du gjort fremkaldsen af billeder meget nemere for dig selv.

Før du bare sender (uploader) alle dine digitale billeder til fotofremkaldelsen, så er det vigtigt at du lige sorterer dine billeder. Folk har nemlig en tendens til bare at knipse løs med deres digital kamera, hvilket jo i og for sig er fint, men det giver bare en smule arbejde når der skal vælges hvilke digital billeder der skal fremkaldes.

Den nemmeste måde at fremkalde digital billeder på, er ved at benytte en af de mange online fotofremkaldelses sider som findes på nettet. Vi har her på DigitalFotoFremkaldelse.dk fundet 3 af de bedste fotofremkaldelses sider på nettet.

Fremkald billeder på Pixum.dk - Bedst i test

Pixum.dk - Bedst i test

Pixum.dk har vundet flere test, blandt andet hos Politiken.dk, TV2 og i DRs "Rabatten". Hos Pixum får du 50 billeder gratis når du handler første gang, og dernæst koster billederne 0,75 kr. pr. stk. Her får du virkelig kvalitet for pengene, men det kan dog blive lidt dyrt hvis du skal fremkalde mange billeder.

Men her er kvaliteten helt sikkert i orden, og du får meget for pengene.

- Klik her og gå til Pixum.dk (Få 50 gratis billeder).

Billig fremkaldelse af digitale billeder hos Foto.com

Hos Foto.com får du kun 20 gratis billeder når du handler hos dem første gang, tilgængeld sparer du rigtigt mange penge hvis du skal have fremkaldt mange digital billeder.

Hvis du bestiller 901 eller flere digital billeder til fremkaldelse, så er prisen pr. fremkaldelse nemlig helt nede på 0,1 kr - billigere bliver det ikke!

- Klik her og gå til Foto.com (Billigt ved fremkaldelse af mange billede)

HP fremkalder også billeder

Du kender helt sikkert mærket HP, de er blandt andet de førende på markedet inden for printere. De har lavet en online fremkaldelses service kaldet Snapfish, hvor de giver nye kunder 50 billeder inkl. levering til kun 9 kr. Det er et suverænt godt tilbud, og har du aldrig prøvet online billede fremkaldelse, så kan du altså for kun 9 kr. prøve det af hos HP's hjemmeside Snapfish.

- Klik her og gå til Snapfish.dk tilbuddet (Få 50 billeder for 9 kr.)