Fotoalbum

Når man snakker fotoalbum på nettet, så går det under to betegnelser. Den ene betegnelse er et fotoalbum til udprintning. Altså hvor du via en fotoservice sender dine billeder og opsætter dit eget fotoalbum, og får tilsendt fotoalbummet. Den anden slags fotoalbum der findes, er dem hvor du har dine billeder opbevaret i en "digital mappe", altså ikke til udprint, men til opbevaring og visning på computeren.

Gratis fotoalbum

Du kan oprette dit eget fotoalbum mange steder, og du kender måske allerede et af stederne: Facebook. På Facebook kan du oprette dine egne fotoalbums, hvor du kan opbevare og vise dine billeder frem til vender og bekendte. Hvis du ikke vil benytte Facebook til dine fotoalbums, så er der en anden service som jeg vil anbefale; Flickr.com. På denne side kan du oprette dine fotoalbums, og enten kun gøre dem synlige for dig selv, eller dele dem med familie og venner.

Lav dit eget fotoalbum

Vil du gerne have et fotoalbum du kan sidde i sofaen med, eller vil du måske give et fotoalbum i gave til en? Du har måske været på ferie, og synes at det kunne være sjovt at give dine medrejsende et fotoalbum med de billeder du synes er bedst. Vi har testet de forskellige steder, hvor du kan lave dit eget fotoalbum, og har fundet ud af at Foto.com er dem der har den nemmeste skabelon til at lave sin egen fotoalbum, og samtidigt er i den billige ende.

Noget af det du skal være opmærksom på når du laver din egen fotobog, er at jo flere fotoalbums du køber jo billigere. Det er den første fotobog der er den dyreste, de andre er jo bare kopier. Klik her og prøv Foto.Coms "Lav selv fotobog".

Der findes selvfølgelig utallige steder du kan lave dit eget fotoalbum, men som skrevet tidligere; vi har fundet foto.com's som værende den bedste.